Voorzetrolluiken

Onze voorzetrolluiken worden precies op maat gemaakt. Zij geven uw woning een gevoelige opwaardering. Rolluiken bieden een hoge mate van privacy, veiligheid en bescherming (inbraakwerend). Ook het akoestische, isolerende en energiebesparende aspect zorgen voor een extra reden om te kiezen voor rolluiken. Dankzij het compacte design van de aluminium kast en geleiders kan het voorzetrolluik discreet op het raamkozijn (in de dag) of op de muur (op de dag) worden geplaatst. Verder kunt u opteren voor een rechte, afgeschuinde (20° – 45°) of ronde kast. Tevens zijn er talrijke standaardkleuren voor kast en geleiders alsook voor de lamellen. Optioneel kunnen kast, geleiders en onderlat ook in elke Ral-kleur gelakt worden. De lamellen zijn vervaardigt uit dubbelwandig aluminium en zijn binnenin vol geschuimd met isolatie. Alle rolluiken kunnen bediend worden naar eigen keuze (Lint, koord, elektrisch met schakelaar of met afstandsbediening).

voorzet

Inbouwrolluiken

Woont u in een hedendaagse villa, een modern appartement of hebt u net grote ramen laten installeren? Indien u kiest voor inbouwrolluiken, dan kiest u voor discrete rolluiken die makkelijk in de wand passen. Deze rolluiken worden voornamelijk gebruikt bij nieuwbouw maar kunnen ook voor een bestaande woning worden toegepast. Zowel voor nieuwbouw als renovatie kunnen wij U rolluikonderdelen bieden met tal van voordelen:

– warmte- en koude isolerend
– een veiliger gevoel door een betere bescherming tegen inbraak
– bescherming tegen bepaald weersinvloeden
– minder lawaai in huis
– meer privacy

Ze worden vervaardigd uit dubbelwandig aluminium en zijn binnenin vol geschuimd met isolatie. De aluminium onderlat is altijd voorzien van een rubberdichting. Ook deze rolluiken zijn naar keuze bedienbaar (Lint, elektrisch met schakelaar of met afstandsbediening).

 

 

Offerte aanvraag